Maak kennis met Justin, een Jeugdambassadeur in België
Jeugdambassadeurs

Maak kennis met Justin, een Jeugdambassadeur in België

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Hallo, ik ben Justin en ik volg mijn eerste jaar business engineering aan de universiteit. Hoewel ik van mijn vakgebied hou, had ik het gevoel dat er iets ontbrak. Aan de universiteit leren ze je de theorie, maar ze geven je geen kans om die in de praktijk te gebruiken. Gelukkig is dat precies wat ONE biedt: ze geven hun Jeugdambassadeurs de instrumenten en kansen om hun stem te laten horen.

Ik stond versteld van de verantwoordelijkheid die ONE ons in handen geeft. Ze vertrouwen ons iets heel belangrijks toe. Alleen al dat vertrouwen geeft mij de kracht om nog beter mijn best te doen! Je leert constant bij en dat vind ik fantastisch aan Jeugdambassadeur zijn.

Daarnaast maak je vrienden van over de hele wereld. Het is de meest diverse groep die ik in mijn leven heb ontmoet. Alleen maar praten met hen is al fascinerend. Er zijn zoveel verschillende culturen op deze wereld en het is boeiend om ze van dichtbij te ontdekken.

Wanneer ik een dag voor ONE heb gevrijwilligd, voel ik me prettig. Ik kan het niet echt onder woorden brengen, maar ik heb echt het gevoel dat ik een verschil maak. Ik blijf niet bij de pakken neerzitten en laat niet alles zomaar onder mijn neus gebeuren. Ik verhef mijn stem en help de wereld veranderen. Jeugdambassadeur worden bij ONE is een van de beste keuzes die ik ooit maakte.

Praat mee

Richtlijnen reacties

Gerelateerde blogs