Maak kennis met Jordan, een Franse Jeugdambassadeur

Maak kennis met Jordan, een Franse Jeugdambassadeur

Hallo, mijn naam is Jordan, ik ben 24 en ik ben er trots op dat ik Jeugdambassadeur ben. Mijn ouders zijn komen uit de Democratische Republiek Congo, dus ik groeide op met beelden van het Kivu-conflict. Het is voor mij belangrijk dat ik mijn dagen doorbreng met mensen helpen – hetzij in Parijs of ergens anders. Ik richtte enkele jaren geleden een vereniging op, nadat ik de kans kreeg om naar Marokko te gaan. Daar trainden we jonge mensen en leerden we hen om evenementen voor kinderen te organiseren, klaslokalen te renoveren, boeken en schoolmateriaal uit te delen.

Ik denk dat als elk persoon een klein beetje van zijn tijd zou besteden aan anderen, we samen een betere wereld kunnen bouwen. Ik studeer humanitaire hulp aan de universiteit om verandering te kunnen faciliteren. Omdat ik in een betere wereld geloof. Als Jeugdambassadeur ben ik meer dan een stem. We verdienen allemaal dezelfde rechten en kansen. Daarom ben ik hier, om een verschil te maken.

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
Privacy options
Weet je het zeker? Als je 'ja' selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

Je accepteert het om af en toe updates van ONE's campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing

Gerelateerde blogs