Maak kennis met Jordan, een Franse Jeugdambassadeur
Jeugdambassadeurs

Maak kennis met Jordan, een Franse Jeugdambassadeur

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Hallo, mijn naam is Jordan, ik ben 24 en ik ben er trots op dat ik Jeugdambassadeur ben. Mijn ouders zijn komen uit de Democratische Republiek Congo, dus ik groeide op met beelden van het Kivu-conflict. Het is voor mij belangrijk dat ik mijn dagen doorbreng met mensen helpen – hetzij in Parijs of ergens anders. Ik richtte enkele jaren geleden een vereniging op, nadat ik de kans kreeg om naar Marokko te gaan. Daar trainden we jonge mensen en leerden we hen om evenementen voor kinderen te organiseren, klaslokalen te renoveren, boeken en schoolmateriaal uit te delen.

Ik denk dat als elk persoon een klein beetje van zijn tijd zou besteden aan anderen, we samen een betere wereld kunnen bouwen. Ik studeer humanitaire hulp aan de universiteit om verandering te kunnen faciliteren. Omdat ik in een betere wereld geloof. Als Jeugdambassadeur ben ik meer dan een stem. We verdienen allemaal dezelfde rechten en kansen. Daarom ben ik hier, om een verschil te maken.

Praat mee

Richtlijnen reacties

Gerelateerde blogs