Maak kennis met Celeste, een van onze Nederlandse Jeugdambassadeur
Jeugdambassadeurs

Maak kennis met Celeste, een van onze Nederlandse Jeugdambassadeur

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Toen ze me vroegen om Jeugdambassadeur voor ONE te worden, greep ik die kans met beide handen aan. Ik had het gevoel dat ik op een leeftijd was gekomen waarop ik iets voor de wereld moest gaan doen. Ik heet Celeste en ik ben Jeugdambassadeur voor ONE in Nederland.

Een paar weken geleden belde mijn oma me. Ze drong erop aan dat ik zou gaan stemmen omdat ze het heel belangrijk vindt dat meisjes een stem krijgen. Natuurlijk zou ik sowieso gaan stemmen – ik lobbyde de weken ervoor voortdurend bij het parlement. Maar ze had absoluut gelijk. Wij meisjes kunnen de wereld veranderen omdat #MeisjesTellen.

Als internationale burgers, dragen wij allemaal de verantwoordelijkheid voor onze wereldwijde gemeenschap. Als ieder van ons er een steentje aan bijdraagt om de wereld beter achter te laten dan we hem gekregen hebben, maakt dat al een groot verschil.

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
Privacy options
Weet je het zeker? Als je 'ja' selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

You agree to receive occasional updates about ONE’s campaigns. You can uitschrijven at any time.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing

Gerelateerde blogs