Maak kennis met Celeste, een van onze Nederlandse Jeugdambassadeur
Jeugdambassadeurs

Maak kennis met Celeste, een van onze Nederlandse Jeugdambassadeur

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Toen ze me vroegen om Jeugdambassadeur voor ONE te worden, greep ik die kans met beide handen aan. Ik had het gevoel dat ik op een leeftijd was gekomen waarop ik iets voor de wereld moest gaan doen. Ik heet Celeste en ik ben Jeugdambassadeur voor ONE in Nederland.

Een paar weken geleden belde mijn oma me. Ze drong erop aan dat ik zou gaan stemmen omdat ze het heel belangrijk vindt dat meisjes een stem krijgen. Natuurlijk zou ik sowieso gaan stemmen – ik lobbyde de weken ervoor voortdurend bij het parlement. Maar ze had absoluut gelijk. Wij meisjes kunnen de wereld veranderen omdat #MeisjesTellen.

Als internationale burgers, dragen wij allemaal de verantwoordelijkheid voor onze wereldwijde gemeenschap. Als ieder van ons er een steentje aan bijdraagt om de wereld beter achter te laten dan we hem gekregen hebben, maakt dat al een groot verschil.

Praat mee

Richtlijnen reacties

Gerelateerde blogs