Maak kennis met Karen, een Engelse Jeugdambassadeur

Maak kennis met Karen, een Engelse Jeugdambassadeur

Ik begon me voor het eerst te interesseren in internationale ontwikkelingssamenwerking net nadat ik mijn bachelor-studie afgemaakt had. Ik ging aan de slag bij banen die aan mijn studie gerelateerd waren, maar ik vroeg me meer en meer af hoe ik mijn opgedane ervaringen kon gebruiken om een verschil te maken voor anderen, vooral voor mensen in de armste landen ter wereld. Vervolgens begon ik aan mijn nieuwe missie: meer leren over internationale ontwikkeling! Ik besloot een masterstudie te volgen en vrijwilligerswerk te zoeken waarbij ik mijn stem kon gebruiken om een blijvende impact te hebben. En zo kwam ik bij ONE terecht.

Ik hoorde online over ONE’s Jeugdambassadeur-programma. Wat me het meeste trof bij ONE waren de vele online foto’s van jongeren die helpen om een positieve impact op de wereld te hebben. Jongeren net zoals ik. ONE ziet de jeugd als een sleutelelement om zijn doelen – extreme armoede uit de wereld helpen – te bereiken.

Het is makkelijk om ervan uit te gaan dat één persoon niet veel kan teweegbrengen. Maar, ik ben één persoon in een netwerk van Jeugdambassadeurs over heel Europa. Ik wil anderen laten zien dat jongeren echt de sleutel zijn om wereldwijde armoede te bestrijden.

Als ONE-jeugdambassadeur ben ik er trots op betrokken te zijn in een grotere beweging die helpt een verschil te maken in de huidige wereld en voor de toekomst. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van een internationale en diverse gemeenschap die strijdt voor een rechtvaardigere wereld en die jeugd stimuleert om een positieve impact uit te oefenen binnen hun gemeenschappen. Sinds ik Jeugdambassadeur ben, besef ik me dat je geen diploma hoeft te hebben om een wereldwijd verschil te maken. Je hebt genoeg aan je stem en energie. Met een beetje volharding, zullen mensen dan – hopelijk – wel luisteren.

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Sluit je aan

Sluit je aan bij de strijd tegen extreme armoede

Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?

Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
Privacy options
Weet je het zeker? Als je 'ja' selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

Door te tekenen aanvaard je ONE's privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

Je accepteert het om af en toe updates van ONE's campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing

Gerelateerde blogs